pletterij 13 | 2211 jt noordwijkerhout | telefoon 0252 37 22 93 | fax 0252 37 71 54 | e-mail info@aartman.nl
Advies
Door onze expertise op talloze vakgebieden, zijn wij de perfecte adviseur voor projecten die door kleinere installatiebedrijven worden uitgevoerd.

Verlichting
Bij het installeren van verlichting adviseren wij bij het complete verlichtingsplan en kunnen vervolgens alle soorten verlichting leveren en installeren.

Installaties voor telecommunicatie
Wij leveren en installeren volledige telefooninstallaties en telefooncentrales.

Brandmeld – en beveiligingsinstallaties
Wij realiseren complete brandmeld- of beveiligingsinstallaties (ook camerabewaking) voor bedrijven, waaronder zeer uitgebreide systemen voor bijvoorbeeld hotels.

Presentatiesystemen
Complete audiovisuele systemen met beamers, beamerschermen, beamerliften en audioinstallaties worden door ons geleverd en geïnstalleerd.

Data-installaties
Voor computernetwerken verzorgen wij de installatie van alle benodigde bekabeling en aansluitpunten.

Middenspanningsinstallaties
Aartman & Van Giesen is één van de weinige installatiebedrijven in Nederland die installaties met vermogens van 1000-25000 volt kunnen realiseren. Middenspanningsinstallaties worden onder andere toegepast bij datacenters, containerkranen en bijvoorbeeld een windtunnel.

Domotica/KNX gebouwbeheersystemen
Door een domoticasysteem te installeren zorgen wij ervoor dat elektronische apparatuur en verlichting in een woning of bedrijfsruimte vanuit centrale panelen kunnen worden aangestuurd. Bij een gebouwbeheersysteem kunnen alle installaties, zoals elektrische- en klimaatinstallaties worden gekoppeld in 1 besturingssysteem.