pletterij 13 | 2211 jt noordwijkerhout | telefoon 0252 37 22 93 | fax 0252 37 71 54 | e-mail info@aartman.nl
Een stukje historie
De grondlegger van het bedrijf, J.C. (Han) Aartman opende in 1925 een fotografiezaak waar je ook sigaren kon kopen. Vooruitstrevend ondernemer als hij was, startte Han enkele jaren later met de verkoop van radio’s en allerlei elektrische apparaten. Het gebruik van deze apparaten was in de daaropvolgende jaren sterk in opkomst en de verkoop ervan werd dan ook steeds belangrijker. De zaak werd overgedragen aan een zoon van Han, Johan Aartman. Samen met zijn vrouw was Johan jarenlang het gezicht van de onderneming. Hij startte naast de winkel ook met het maken van elektrische installaties.

In het jaar 2000 heeft Johan afscheid genomen van het bedrijf en het roer van J.C. Aartman elektrotechniek overgedragen aan zoon Ben Aartman, die al sinds zijn 16e jaar in het bedrijf werkzaam was.

In 2002 werd het collegabedrijf Van Giesen elektrotechniek overgenomen, waardoor nieuwe markten op het gebied van elektrotechniek binnen bereik kwamen. De naam werd gewijzigd in Aartman & Van Giesen elektrotechniek B.V. Het bedrijf verhuisde twee jaar later naar het bedrijventerrein Gravendam en heeft daar de beschikking over een ruim bedrijfspand met kantoor, werkplaats en opslag.


Bij Aartman & Van Giesen elektrotechniek B.V. zijn zo’n twaalf medewerkers werkzaam op uiteenlopende gebieden van elektro- en installatietechniek. Door daarnaast samen te werken met diverse andere bedrijven biedt Aartman & Van Giesen een compleet pakket aan installaties, variërend van data-installaties tot middenspanningsinstallaties. Het bedrijf is met name actief op de utiliteitsmarkt. Door de grote expertise op diverse terreinen van elektrotechnische installaties, is Aartman & Van Giesen in staat voor haar cliënten een totaaloplossing te bieden!